90 dagen challenge

De zomer komt eraan!

In April starten we de summer fit body 90 dagen challenge! In deze 90 dagen gaan we samen en individueel sporten helpen we je met het aannemen van een gezonde levensstijl.

Wist je dat je lichaam minimaal 90 dagen nodig heeft om een nieuwe gewoonte aan te nemen. Tijdens deze challenge beginnen we met een uitgebreide bodyanalyse, en een gepersonaliseerd voedingsadvies. We hebben 3 weeg- meet momenten en een afsluitend consult. 1x per maand is er een online bijeenkomst waar we ervaringen, voortgang, informatie en advies met elkaar bespreken.

We maken een besloten whatsapp groep voor motivatie en ervaringen, uit ervaring is gebleken dat dit het verschil kan maken.
Daarnaast kan je onbeperkt deelnemen aan de groepslessen die buiten onder professionele begeleiding worden gegeven. Uiteraard Corona-proof.

Er zijn ook wandel programma’s check hiervoor de website van fitpunt, www.fit-punt.nl

Super dat je geïnteresseerd bent maar ook nog even dit: 

Als je een van de vragen over Covid-19 met JA kan beantwoorden kan je op dit moment helaas niet meedoen met de challenge.

Als je alle vragen met NEE kan beantwoorden en je bent nieuwsgierig geworden klik dan hier om je persoonlijke gegevens in te vullen en we nemen dan uiterlijk binnen 24 uur contact met je op voor een afspraak. Mocht je direct contact willen twijfel dan niet en neem contact met ons op 06-239 66 666 of mail naar info@why-coaching.nl