Body-analyse / Fitcheck

by | dec 1, 2020 | Body-analyse, Nieuws | 0 comments

We werken met een body-analyse, dit is een fit-check en een persoonlijk gesprek, aan de hand daarvan worden doelen gesteld en een persoonlijk voedingsadvies gegeven.

Er zijn legio voorbeelden waarbij voeding een rol speelt, vermoeidheid, tegenvallende resultaten, maar ook lichamelijke klachten kunnen voeding gerelateerd zijn. Naast het advies in je dagelijkse voeding waar helaas vaak tekorten in zijn, werken we ook optioneel met supplementen waar mee je dat goed kan aanvullen.

De fit-check belicht de huidige ‘stand van zaken’ en geeft aan waar eventueel aan gewerkt kan worden. De bedoeling is dat je, door de juiste keuzes te maken, weer goed in je vel komt te zitten waardoor positiviteit meer ruimte krijgt.

Hoe werkt de fit-check
We doen een meting op een weegschaal via de handen en de blote voeten. De meting duurt slechts enkele minuten. De gegevens synchroniseren met je eigen smartphone, zodat je je gegevens zelf ook bij kan houden.

Hierna volgt een korte presentatie met de uitleg wat we nu eigenlijk hebben gemeten en wat je mogelijk kan verbeteren. Wat bijvoorbeeld duidelijk naar voren komt is jouw metabolische leeftijd. Wanneer jouw lichaam niet in balans is, zal de metabolische leeftijd dit aangeven door hoger of lager uit te vallen.

Wanneer je dan weet jij hoe het er bij jou ‘voor staat’ op fysiek gebied gaan we samen kijken welke stappen je wilt zetten.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Contact

WHY-Coaching
P.C. Hooftlaan 50
7552 HG Hengelo (Ov).
06-239 66 666
[email protected]

Op afspraak

Maandag 08:30 – 12:00
18:00 – 21:00
Dinsdag op afspraak
Woensdag 08:30 – 12:00
18:00 – 21:00
Donderdag gesloten
Vrijdag 08:30 – 12:00
Zaterdag op aanvraag
Zondag gesloten

Pin It on Pinterest