
1
Caloriearme bouillon zonder suiker smaakversterkers (E621 o.a.)
2
Plakken komkommer of paprika met vis, kaas, ei, hüttenkäse, kip
3
Stukken tomaat met peper, zout en Zwitserse kaas bestrooien
4
Hüttenkäse met tomaat en augurk, radijs, selderij op plakken komkommer
5
20+ kaas, plakje rookvlees of kipfilet, rosbief (eventueel op stukje roggebrood) Hardgekookt – Ei met tomaat en komkommer
6
Stukken tomaat met hüttenkäse, klein beetje zout en peper en bijv. peterselie of bieslook
7
Plakje magere kipfilet, of stukje kipfilet grillen of bakken (natuurlijk zo weinig mogelijk vet gebruiken en na het bakken het vet af deppen) en in stukjes in de koelkast bewaren
8
Plakjes rookvlees + een strook smeerbare geitenkaas (Lidl torentje) en daarop 2 blaadjes
rucola sla leggen
9
Blad ijsbergsla besmeren met hüttenkäse of Philadelphia light en daarover
zalmsnippers verdelen, kan ook met kip- of kalkoenfilet en diverse soorten
rauwkost er tussen
10
Plak roggebrood in 6 stukken snijden en beleggen met makreelmengsel:
makreel uit blik mengen met heel fijn gesneden augurk en een beetje wasabi (kijk uit heel pittig van smaak), peper naar smaak toevoegen
11
Fijngesneden spitskool met tonijn uit blik en kappertjes, op smaak maken met wat olijfolie en peper en zout en eventueel augurkjes
12
Tapasstokjes en daarop rijgen cherrytomaatje, bolletje mozzarella en afsluiten met een halve plak komkommer.
13
Rauwkost; worteltjes, komkommer, bleekselderij, radijs met of zonder een sausje van magere yoghurt (knoflook, iets ketjap en tuinkruiden)
14
Mager rookvlees met een stuk gekookt ei
15
Schaaltje magere yoghurt met vers fruit
16
Appel met wat kaneel. Als gebakje kan je het even in de oven
bakken
17
Appel of ander stuk fruit (niet te veel bananen)
18
Plak roggebrood beleggen met smeerbare geitenkaas en daarop
stukjes walnoot
19
Augurken omwikkeld met kip- of kalkoenfilet
20
Handje ongezouten noten, maximaal 25 gram (gemengde noten
160 kcal en 6 gram eiwit)
21
Cracker (bijvoorbeeld WASA volkoren) met plak geitenkaas,
magere kaas, pindakaas, kipfilet o.i.d.