
Ingrediënten
- 4 radijsjes
- 2 takjes munt
- 4 takjes koriander
- 2 eetlepels fritessaus
- 1 theelepel shiracha
- 1 teentje knoflook
- 100 gram kipfilet
- 1 eetlepel bak- en braadvet
- 1 theelepel gemberpoeder
- 2 stukken volkoren baguette
(70 gram per stuk)
Bereiding
- Was de radijsjes en snijd ze in dunne plakjes.
- Was de munt en de koriander en pluk de blaadjes van de takjes.
- Meng de fritessaus en de shiracha tot een sausje.
- Pel de knoflook en snijd hem fijn.
- Snijd de kipfilet in reepjes, voeg de knoflook eraan toe en meng het door de kip. Verhit het bak- en braadvet in een koekenpan.
- Bak de kip totdat deze gaar is en voeg het gemberpoeder eraan toe.
- Snijd de stukken baguette open en besmeer de onderkant met de saus.
- Beleg met de kip, radijsjes, munt en koriander.
Bron: voedingscentrum.nl