Baguette met gebakken kip en shiracha (2 personen)

Ingrediënten

  • 4 radijsjes
  • 2 takjes munt
  • 4 takjes koriander
  • 2 eetlepels fritessaus
  • 1 theelepel shiracha
  • 1 teentje knoflook
  • 100 gram kipfilet
  • 1 eetlepel bak- en braadvet
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 2 stukken volkoren baguette
    (70 gram per stuk)

Bereiding

  1. Was de radijsjes en snijd ze in dunne plakjes.
  2. Was de munt en de koriander en pluk de blaadjes van de takjes.
  3. Meng de fritessaus en de shiracha tot een sausje.
  4. Pel de knoflook en snijd hem fijn.
  5. Snijd de kipfilet in reepjes, voeg de knoflook eraan toe en meng het door de kip. Verhit het bak- en braadvet in een koekenpan.
  6. Bak de kip totdat deze gaar is en voeg het gemberpoeder eraan toe.
  7. Snijd de stukken baguette open en besmeer de onderkant met de saus.
  8. Beleg met de kip, radijsjes, munt en koriander.

Bron: voedingscentrum.nl

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Contact

WHY-Coaching
P.C. Hooftlaan 50
7552 HG Hengelo (Ov).
06-239 66 666
[email protected]

Op afspraak

Maandag 08:30 – 12:00
18:00 – 21:00
Dinsdag op afspraak
Woensdag 08:30 – 12:00
18:00 – 21:00
Donderdag gesloten
Vrijdag 08:30 – 12:00
Zaterdag op aanvraag
Zondag gesloten

Pin It on Pinterest

Share This