Brood met paddenstoelentofu (6 personen)

Ingrediënten

  • 1 sjalotje
  • 100 gram kastanjechampignons
  • 1 eetlepel olie
  • tijm, rozemarijn of Provençaalse
  • kruiden
  • 100 gram tofu
  • 6 volkoren boterhammen
  • halvarine of margarine uit een kuipje

Bereiding

  1. Pel het sjalotje en snijd het klein.
  2. Maak de champignons schoon en hak ze in stukjes.
  3. Fruit de sjalot in de olie glazig. Bak de champignons met wat kruiden mee.
  4. Voeg de tofu toe en prak alles tot een geheel. Laat de tofu afkoelen.
  5. Besmeer boterhammen met halvarine en de tofu.

Bron: voedingscentrum.nl

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Contact

WHY-Coaching
P.C. Hooftlaan 50
7552 HG Hengelo (Ov).
06-239 66 666
[email protected]

Op afspraak

Maandag 08:30 – 12:00
18:00 – 21:00
Dinsdag op afspraak
Woensdag 08:30 – 12:00
18:00 – 21:00
Donderdag gesloten
Vrijdag 08:30 – 12:00
Zaterdag op aanvraag
Zondag gesloten

Pin It on Pinterest

Share This