Omelet met tomaten-avocadosalsa (2 personen)

Ingrediënten

  • 1 bosuitje
  • 3 tomaten
  • 1⁄2 avocado
  • citroensap
  • 3 eieren
  • 3 eetlepels halfvolle melk
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
  • 4 volkoren boterhammen

Bereiding

  1. Maak de bosui schoon en snijd hem klein. Houd wat van het groene deel achter.
  2. Was de tomaten. Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  3. Neem het vruchtvlees van de avocado uit de schil en snijd het in kleine blokjes.
  4. Druppel er wat citroensap over. Meng er de blokjes tomaat en bosui door en maak op smaak met peper.
  5. Klop de eieren los met de melk en meng er de achtergehouden bosui door.
  6. Bak er in de hete margarine een omelet van.
  7. Verdeel de tomaten-­avocadosalsa erover en vouw de omelet dubbel. Geef er brood bij.

Bron: voedingscentrum.nl

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Contact

WHY-Coaching
P.C. Hooftlaan 50
7552 HG Hengelo (Ov).
06-239 66 666
[email protected]

Op afspraak

Maandag 08:30 – 12:00
18:00 – 21:00
Dinsdag op afspraak
Woensdag 08:30 – 12:00
18:00 – 21:00
Donderdag gesloten
Vrijdag 08:30 – 12:00
Zaterdag op aanvraag
Zondag gesloten

Pin It on Pinterest

Share This