WHY-coaching adviseert over voeding en leefstijl. Florieke is, samen met Peter vooral gericht op persoonlijke begeleiding.
“Het gaat erom dat degene die je helpt soms een stok achter de deur maar soms ook wat ruimte nodig heeft, want verandering is niet makkelijk” 
We werken met een body-analyse, dit is een fit-check en een persoonlijk gesprek, aan de hand daarvan worden doelen gesteld en een persoonlijk voedingsadvies gegeven.
Er zijn legio voorbeelden waarbij voeding een rol speelt, vermoeidheid, tegenvallende resultaten, maar ook lichamelijke klachten kunnen voeding gerelateerd zijn.
Naast het advies in je dagelijkse voeding waar helaas vaak tekorten in zijn, werken we ook optioneel met supplementen waar mee je dat goed kan aanvullen.
De fit-check belicht de huidige ‘stand van zaken’ en geeft aan waar eventueel aan gewerkt kan worden.
De bedoeling is dat iemand, door de juiste keuzes te maken, weer goed in zijn/haar vel komt te zitten waardoor positiviteit meer ruimte krijgt.
Wie is Peter?

Ik ben een creatieve, positieve sportieveling ,54 jaren jong. Mijn grootste hobby is mountainbiken en tevens mtb trainer.
Ik wordt blij van resultaat door een persoonlijke aanpak en begeleiding.
Mijn motto : its not about the miles, but the smiles.


Wie is Florieke?

Sportieve moeder en volop in het leven.
Ik vind het fantastisch om mensen te helpen hun doel te bereiken.
Een duidelijk advies, een laagdrempelige coach, samen op weg naar resultaat.

Hoe werkt de fit-check
We doen een meting op een weegschaal via de handen en de blote voeten. De meting duurt slechts enkele minuten. 
De gegevens synchroniseren met je eigen smartphone, zodat je je gegevens zelf ook bij kan houden.
Hierna volgt een korte presentatie met de uitleg wat we nu eigenlijk hebben gemeten en wat je mogelijk kan verbeteren. Wat bijvoorbeeld duidelijk naar voren komt is jouw metabolische leeftijd. Wanneer jouw lichaam niet in balans is, zal de metabolische leeftijd dit aangeven door hoger of lager uit te vallen.

Wanneer je dan weet jij hoe het er bij jou ‘voor staat’ op fysiek gebied gaan we samen kijken welke stappen je wilt zetten.

Contact gegevens:

  • WHY-Coaching
    Zwaluwstraat 5
    7557 GS Hengelo
    Nederland
  • 06-239 66 666
  • info@why-coaching.nl
© Copyright 2018 - why-coaching.nl - privacyverklaring KvK: 72210427BTW: NL001650409B02