Voedingsadvies en Levensstijl

Bij onze werkwijze staan meerdere aspecten centraal. Zo vinden we het zeer belangrijk dat de begeleiding en advies maatwerk zijn. Per persoon kijken we welk voedingspatroon het beste bij de huidige leefstijl past. We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij ons en er een zekere mate van vertrouwen is.
En waarborgen uiteraard uw privacy.

Start: (Intake / Eerste Consult)
Een kennismaking gesprek zal ongeveer een uur tijd in beslag nemen.
Tijdens deze intake willen we best veel van je weten, zodat we een zo goed mogelijk beeld van het huidige voedingspatroon te krijgen. Voor een goede begeleiding is bv. de medische informatie van belang, leven met een ziekte of aandoening & medicatie, maar ook je huidige leefstijl en beweegpatroon.

Vervolg: (Herhalingsconsult)
Verandering van leefstijl heeft een behoorlijke impact op je leven, het kan zijn dat je hier moeite mee hebt. Een vervolgafspraken is dan zeker aan te bevelen. Een vervolgafspraken duurt ongeveer een 30 minuten. Tijdens deze afspraak overleggen hoe het tot dusver gaat. Loop je ergens tegen aan, dan kunnen we samen op zoek gaan naar een mogelijke oplossing.
We zijn graag de stok achter de deur die menigeen wenst.

Sportvoeding
De juiste voeding voor, tijdens en na je inspanning zorgt
voor het beste resultaat. En de kans op spierpijn en/of blessures minimaal.
Door je lichaamscellen iedere dag te voeden kan je altijd maximaal presteren.

Voeding kan net het verschil maken tussen winnen of verliezen.

Pakketten

Pakket zilver* is € 65 euro, je krijgt daarvoor een kennismaking, fit-check, dit is een bodyanalyse m.b.v. een intelligente weegschaal, we gaan je doelen bespreken en dan komt er een vervolgafspraak waar je een voedingsschema op maat krijgt, je moet hiervoor dan nog wel een online formulier invullen, en een eindmeting.

Pakket goud* is € 179,95 dit is inclusief 3 maand onbeperkt sporten bij fitpunt plus kennismaking, fit-check, dit is een bodyanalyse m.b.v. een intelligente weegschaal, we gaan je doelen bespreken en dan komt er een vervolgafspraak waar je een voedingsschema op maat krijgt, je moet hiervoor dan nog wel een online formulier invullen. Daarnaast heb je nog een tussentijdse meting en een
eindmeting.

Pakket brons* is € 32,50 je krijg hiervoor een kennismaking, fit-check en een standaard voedingsschema, niet gepersonaliseerd op persoonlijke voorkeuren.

* voor alle pakketten geld dat je vrijblijvend whatsapp ondersteuning hebt voor alle voorkomende vragen, ook is de mogelijkheid om in het voedingsschema maaltijd vervangende shakes op te nemen. 

Verhindering
Indien u verhinderd bent om op de afgesproken dag en tijdstip te verschijnen, dient u dit minimaal 24 uur van te voren, telefonisch of per e-mail door te geven. Bij niet tijdige afzegging van de afspraak wordt het consult in rekening gebracht. Er wordt geen uitzondering gemaakt bij het vergeten van een afspraak en in het geval van ziekte.
Bij verhindering op een dag volgend op een weekend of een erkende feestdag gaat de 24-uurs termijn in op de voorafgaande werkdag.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Contact

WHY-Coaching
P.C. Hooftlaan 50
7552 HG Hengelo (Ov).
06-239 66 666
[email protected]

Op afspraak

Maandag 08:30 – 12:00
18:00 – 21:00
Dinsdag op afspraak
Woensdag 08:30 – 12:00
18:00 – 21:00
Donderdag gesloten
Vrijdag 08:30 – 12:00
Zaterdag op aanvraag
Zondag gesloten

Pin It on Pinterest

Share This